Language: Shqip | English
OBJEKTE NE NDERTIM
PROJEKTET E REALIZUARA
NEWSLETTER
WEBMAIL

Me qender ne Tirane, Shqiperi, Millenium Group u themelua ne 2005 dhe perben nje emer te repektuar dhe ne plan te pare ne skenen e zhvillimit te prones ne Shqiperi. Pavaresisht eksperiences kohe shkurter, suksesi jone eshte ndertuar mbi nje vizion, persosmeri dhe perkushtim ambicioz. Ne i japim nje rendesi te madhe ndertimit konstruktiv te maredhenieve me klientet dhe partneret tane, duke ndare me ta objektiva strategjik dhe arritje te vazhdueshme ne persosmeri.

NJOFTIME PER SHITJE NJOFTIMET E FUNDIT
( 01/01/70)
MILLENNIUM RESORT

Cmimet fillojne nga:
10 euro/m2 me shume...
( 01/01/70)
Projekt i ri

Cmimet fillojne nga:
Apartament: Dyqanet: Garazhdet:
380 Euro/m2 900 Euro/m2 5000 Euro/cope
( 01/01/70)
Kompleksi prapa kopshtit zoologjik

Cmimet fillojne nga:
Apartament: Dyqanet: Garazhdet:
650  Euro/m2 1200  Euro/m2 10000  Euro/cope
( 01/01/70)
Kompleks ne pjesen lindore te liqenit

Cmimet fillojne nga:
Apartament: Dyqanet: Garazhdet:
600 Euro/m2 1200 Euro/m2 10000 Euro/cope
( 14/01/08)
S-Form

Cmimet fillojne nga:
Apartament: Dyqanet: Garazhdet:
400 Euro/m2 1000 Euro/m2 5000 Euro/cope
( 14/01/08)
U-Form

Cmimet fillojne nga:
Apartament: Dyqanet: Garazhdet:
380 Euro/m2 1000 Euro/m2 5000 Euro/cope
( 22/05/08)
Kompleksi Relax

Cmimet fillojne nga:
Apartament: Dyqanet: Garazhdet:
600 Euro/m2 1500 Euro/m2 10000 Euro/cope

Me shume...
(C) Copyright Millennium Group 2008. All rights reserved Built by Gorani.net Hosted by BalkanHost.com